Pogostejša vprašanja in odgovori v povezavi z obiskovanjem vadbe

Koliko mora biti otrok star, da ga lahko vpišem?
Najnižja starost je 5. let oz. toliko, da je otrok eno uro lahko samostojen (brez staršev) in da razume osnovna navodila. Ob vpisu je potrebno poravnati tudi članarino na PD Jesenice (lahko tudi plačana članarina pri drugem  Planinskem društvu). 
Vpisujemo otroke vse do 18. leta starosti.

Kaj potrebujem ob prvem obisku?
Potrebujete športna oblačila, dvoranske teniske oz. copate in pijačo. Nakup plezalne opreme ni potreben. Plezalni pas si bo izposodil otrok v prvem mesecu vadbe pri nas. V roku enega meseca je, v kolikor bo otrok obiskoval vadbo, potreben nakup svojega plezalnega pasu. Plezalni čevlji in magnezij vrečka so zaželjeni.

Ali starši lahko spremljajo potek vadbe?
Ne. Starši na vadbi niso “dovoljeni”. S prisotnostjo  motite potek vadbe in ostale udeležence.

Kolikokrat na teden poteka vadba in ali je možen obisk vadbe 1x tedensko?
Vadba po urniku poteka 2x tedensko. V kolikor se odločite za obisk vadbe 1x tedensko, krijete stroške položnice v celoti (zaračunana je polna vadba -2x tedensko). Zakaj? Zato, ker je povpraševanje za vpis veliko in s tem, ko obiskujete vadbo samo 1x tedensko odvzamete mesto nekomu drugemu, ki bi vadbo obiskoval 2x tedensko.

Moj otrok se je poškodoval (bolezen) in ga nekajkrat ne bo na vadbo, kaj v takem primeru?
V takem primeru je zelo zaželjeno, da pošljete email sporočilo in navedete vzrok. V primeru, ko smo seznanjeni z daljšo odsotnostjo to upoštevamo tudi pri položnici. V kolikor se ne udeležite vseh treningov iz neznanih razlogov, le-tega ne upoštevamo. Vadba se plačuje mesečno, ne na št. obiskov. Položnica je preko email naslova, ki ga navedete na članskem kartonu.
V zadnjem času smo se zaradi covid situacije  izjemoma odločili za predprijavo na vadbo in plačilo na mestu obiska vadbe.

Ali ponujate tudi vadbo za odrasle?
V novem šolskem letu smo se zaradi večjega povpraševanja odločili, da ponudimo tudi možnost termina za odrasle, pod strokovnim nadzorom trenerja in z uporabo naših vrvi.
Za predprijavo na vadbo izpolnite obrazec in izberite trajanje vadbe 90 min ODRASLI (18+ let).
V kolikor želite samostojno plezati je zaželjeno, da opravite tečaj in izpit za pripravnika športnega plezanja – z nakupom opreme ne kupite tudi znanja za pravilno uporabo in razni filmčki so včasih v večjo škodo kot korist.