2x zlati in 2x srebrni – Kamnik 2019

V soboto, 6. 3., je 11 jeseniških tekmovalcev odplezalo še zadnjo balvansko tekmo v sklopu zahodne lige 2018/2019. Balvanski problemi, ki so že malo “značilni” za Kamnik – tehnično plezanje, previdnost pri stopanju, lahko bi rekli: ” vsak milimeter šteje” – so dodobra izmučili tudi nekatere naše tekmovalce. Liza (ml.cicibanke) in Rene (ml. cicibani) sta osvojila vse vrhove v prvem poskusu in tako stopila na najvišjo stopničko. Liza si je stopničko delila še z dvema tekmovalkama, Rene pa z enim. V kategoriji ml. cicibanke sta plezali še Špela (4. mesto) in Tinkara (12. mesto).
V kategoriji st. cicibanke je Sara osvojila 18., Maša A. pa 25. mesto. Veliko težji balvanski problemi so presenetili naslednjo kategorijo ml. deklice in ml. dečki. Pri puncah je Tinka osvojila 16., Maj pri fantih pa 12. mesto.
Na koncu dneva pa sta sledili še zadnji dve kategoriji st. deklice, kadetinje in st. dečki, kadeti. Vsi trije tekmovalci (Mija in Rosa – ml. deklice) in Miha (kadeti) so pokazali izredno borbenost in vztrajnost. Mija in Miha sta domov odšla s srebrno medaljo, Rosa pa z 10. mestom. Bravo naši #spojesenice #2zlati2srebrni 🥇🥇in 🥈🥈 💪 !

Naše tekmovalce pa čakata še dve tekmi v težavnostnem plezanju. Naslednja tekma bo že prihodnjo nedeljo, kjer se bodo pomerili na visoki plezalni steni v Ljubljani. Držimo pesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *