🥈Srebro in bron🥉

Pretekli vikend, 5. in 6. junija je po dolgem premoru, potekalo tekmovanje v težavnostnem plezanju. Državnega prvenstva se je udeležilo 8 članov ŠPO Jesenice. V sobotnem delu tekmovanja sta nastopili Ivana (st. deklice) in Mija (kadetinje), ki sta plezali odlično in na koncu zasedli 16. in 15. mesto.
V nedeljskem delu tekmovanja, kjer so se pomerile mlajše kategorije smo imeli 6 predstavnikov. V kategoriji ml. deklice je nastopila Maša A., ki je na koncu osvojila 14. mesto.
V kategoriji cicibanov in cicibank pa smo imeli kar 5 predstavnikov. Na zmagovalni oder sta z odličnim in borbenim plezanjem stopila Liza (2. mesto) in Rene (3. mesto). BRAVO!
Pri cicibankah sta nastopili še Tinkara in Špela, ki sta na koncu osvojili 9. in 11. mesto. Pri cicibanih pa je led s tekmovanji na državnem prvenstvu prebil tudi Maj T., ki je osvojil 12. mesto. Na tekmah državnega prvenstva sta debitirala tudi Rene in Tinkara.
Iskrene čestitke vsem za odlično plezanje.

Med poletnimi počitnicami pa za naše tekmovalce ne bo daljše pavze, saj nas (če bo vse po sreči) v jesenskem delu čaka en kup tekmovanj.