Sproščanje ukrepov (P-L-E-Z-A-L- S-E- B-O)

Ukrepi so se nekoliko sprostili in s tem lahko odpremo vrata plezalne stene na Stari Savi -juuuhejj 🥳.
Zaradi nekaterih ukrepov, ki še vedno ostajajo v veljavi, smo bili ponovno primorani v reorganizacijo urnika oz. poteka same vadbe.

V kolikor želite svojega otroka (ali sebe) prijaviti na vadbo, to storite pod rubriko “rezervacija termina”. Za otroke (že člane) smo dali na izbiro 60 oz. 90 minutno vadbo. Za otroke do 11. leta je predvidena vadba 60min za starejše od 11.let pa 90min. Ostalih otrok trenutno ne sprejemamo in vpis na vadbo ni mogoč. Za vse, ki imate potrebno znanje in bi prav tako radi plezali in preizkusili 40 + smeri, pa je možen vpis pod “zunanji obiskovalci”. Na terminu zunanji obiskovalci je plezanje na lastno odgovornost in brez prisotnosti trenerja. Ob sami prijavi se izpiše tudi cena vadbe, ki pa jo je potrebno poravnati pred vadbo (gotovina). V kolikor tega ne storite, vadba žal tisti dan ni mogoča.

V kolikor se prijavite na vadbo, vas prosimo, da se tega tudi držite. Če se vadbe ne morate udeležiti iz različnih razlogov, nam le to prosim sporočite (čimprej), da vas ali vašega otroka odjavimo in damo možnost nekomu drugemu. V kolikor bo termin že polno zaseden, prijava na vadbo za tisti dan ni več mogoča.
Za vsa dodatne informacije smo vam na voljo preko e-maila: info@spojesenice.si

Glede na to, da je tudi za nas situacija nova in nam predstavlja izziv; se vam že v naprej zahvaljujemo za razumevanje in verjamemo, da nam bo skupaj uspelo.