Vikend paket tekmovanj in dve zlati medalji

Pretekli vikend je bil za jeseniške plezalce balvansko naporen, vendar tudi uspešen.
V petkovem popoldnevu so se na tekmi ZL Kamnik pomerili starejši tekmovalci.  V kategoriji st. deklice je Maša A. stopila na najvišjo stopničko (1.mesto). V kategoriji kadeti/kadetinje je Erazem osvojil 11. mesto, Maša B. pa 13. mesto.
V sobotnem delu dneva je na tekmi tekmovalo 9 naših plezalcev. V najmlajši kategoriji je nastopila Enja in osvojila 10. mesto. Pri st. cicibankah je Kristina osvojila 19. mesto. Pri st. cicibanih je Maks stopil na zmagovalni oder, saj si je priplezal 6. mesto. V kategoriji ml. deklice smo imeli kar 4 predstavnice. Liza je stopila na najvišjo stopničko (1.mesto), Špela je osvojila 4. mesto, Tinkara 15.mesto in Ana s svojo prvo tekmo v balvanskem plezanju 29. mesto.
Na koncu dneva je v kategoriji ml. dečki Maj končal na 6. mestu. Čestitke vsem za prikazano.

2x najvišja stopnička (Liza- levo, Maša A. – desno)

V nedeljo, 2.4. pa so trije naši borci nadaljevali s tekmovalnim ritmom. Udeležili so se tekme DP (državnega prvenstva) Log – Dragomer. Sigurno se je že kazala utrujenost, vendar so naši kljub temu borbali do izteka časa. V kategoriji cicibani je s svojim prvim nastopom na državnem prvenstvu Maks osvojil 9. mesto. Pri ml. deklicah je Liza plezanje končala na 8. mestu, pri ml. dečkih pa je Maj na koncu osvojil 14. mesto. Bravo!