Vpis na vadbo za šolsko leto 2021/2022

V prihodnjih dneh, natančneje od 20.8. pa vse do 28.8. bo možen predčasni vpis na vadbo. Vpis bo potekal preko spletne prijavnice (našli jo boste na naši spletni strani v meniju). Potrudili se bomo, da bomo na vadbo sprejeli čim večje število otrok, vendar pa še vedno zagotovili varnost in poskrbeli za optimalno izvedbo treninga. V upanju, da nam bodo ukrepi naklonjeni bo vadba potekala kot smo jo bili vajeni pred časom “korone” – 2x tedensko in mesečno plačilo. V kolikor ta izvedba ne bo mogoča, se bomo potrudili in poiskali najboljšo rešitev.

Prosimo vse tiste, ki ste vadbo obiskovali v preteklosti in bi jo radi obiskovali še naprej, da se PONOVNO vpišete. V “korona obdobju” se je marsikaj spremenilo, marsikateri načrti so bili prekrižani in s tem tudi interesi posameznika in le z vašo potrditvijo bomo vedeli, da si vi oz. vaš otrok še vedno želi obiskovati vadbo plezanja. Možna je tudi prijava na vadbo odraslih, ki bo potekala pod strokovnim nadzorom.
V primeru prevelikega št. prijavljenih bodo prednost pri vpisu imeli otroci, ki so vadbo že obiskovali v preteklosti, imajo poravnane vse obveznosti do kluba in plačano članarino pri PD ( za nove člane seveda to ne velja).

Hvala za razumevanje,
ekipa ŠPO Jesenice